Σχετικά με εμάς

Βιογραφικό

Μπούτλας Δημήτρης

Απόφοιτος Α.Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας Τμήματος Φυσικοθεραπείας. 

Πρακτική άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας και το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Μεταπτυχιακό στην Ασκηση και Υγεια στο τμημα αθλητικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Manual Therapist (HOMTD -Hellenic Orthopaedic Manipulative Therapy Diploma). 

 Σεμινάρια  kinesio-tape κατασκευής και τοποθέτησης ορθοτικών πελμάτων. Θεραπεία Mckenzie. 

Φούντας Κωνσταντίνος
IMG_2314.jpeg

Απόφοιτος Α.Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας Τμήματος Φυσικοθεραπείας.
Πρακτική άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας και το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.
Μεταπτυχιακό στην Ασκηση και Υγεια στο τμημα αθλητικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Σεμινάρια Αθλητικος φυσικοθεραπευτής και εξειδικευμένος θεραπευτής της τεχνικής IASTM Ergon technique (κινητοποίηση μαλακων μοριων με ειδικό εξοπλισμό)

Το Φυσικοθεραπευτήριο αποτελεί ένα σύγχρονο κέντρο αποκατάστασης οξέων και χρόνιων μυοσκελετικών προβλημάτων (αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, σπονδυλαρθρίτιδα, δισκοπάθεια, τενοντίτιδα, αρθρίτιδα, αθλητικοί τραυματισμοί, ρευματοπάθειες κτλ) χρησιμοποιώντας σύχρονες μεθόδους φυσικοθεραπείας όπως: Manual Therapy (Χειροθεραπεία) , Κινησιοθεραπεία, Mc Kenzie, Mulligan, Θεραπευτική Γυμναστική (Pilates) , Kinesio-taping, Αθλητική Μάλαξη καθώς και η εφαρμογή σύγχρονου εξοπλισμού Ηλεκτροθεραπείας,Υπερήχων, Biofeedback κτλ.

Ξεκινώντας από την λεπτομερή λήψη ιστορικού και σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό καταλήγουμε στην πορεία της θεραπείας που θα ακολουθήσουμε. Σε αυτήν την πορεία τον σημαντικότερο ρόλο έχει ο ίδιος ο ασθενής που ανάλογα με τις πεποιθήσεις του, την σχέση του με τον πόνο και το επίπεδο δραστηριότητας προ του συμβάντος, σε συνεργασία με τον φυσικοθεραπευτή καθορίζουν τους στόχους της θεραπείας. Κύριος στόχος  η όσο το δυνατόν ταχύτερη, ασφαλέστερη και ενεργητική αποκατάσταση του προβλήματος.

Το θεραπευτήριο μας με βάση τις τελευταίες τεχνολογίες και τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα προσφέρει γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο.

Η ανάλυση βάδισης στον χώρο μας, με βάση τις τελευταίες μελέτες,  προσφέρει μια γενική εικόνα της λειτουργίας των κάτω άκρων και με την χρήση Kinesio-taping, ορθωτικών πελμάτων έσω υποδήματος και συγκεκριμένων ασκήσεων επιτυγχάνεται  άμεση ανακούφιση από συγκεκριμένες ασθένειες (οστεοαρθρίτιδα, σύνδρομο λαγονοκνημιαίας ταινίας αστάθεια ποδοκνημικής κτλ.). Τέλος το φυσικοθεραπευτήριό μας με εξειδικευμένες θεραπείες, βοηθά την αύξηση της λειτουργικότητας   και την  αυτοεξυπηρέτηση των  νευρολογικών  ασθενών (σκλήρυνση κατά πλάκας, Parkinson, αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο).